Chat with us, powered by LiveChat

Bedrijfskleding

Elten Special Line

Authentieke prestatie

ALL-WEATHER en WORKER zijn veiligheidsschoenen en -laarzen voor mannen en vrouwen, die onder bijzondere klimatologische omstandigheden werken en in omgevingen waarvoor een bijzondere bescherming nodig is. De laslaars STAN S3 HI moet aan veel hogere eisen voldoen dan elke andere veiligheidsschoen, om een voorbeeld te noemen.

Gezondheidsbehoudende techniek

ALL-WEATHER THERM-IC is de nieuwe ontwikkeling op dit gebied. Deze technologie vervult de lang gekoesterde droom van alle mensen die in een koude omgeving werken, want deze schoen is met een ingebouwde verwarming uitgerust. Via een accupack, dat buiten op de schoen bevestigd wordt, kan een draad in de binnenzool verwarmd worden die voor aangename temperaturen aan de voet zorgt. Dit kan tot wel 18 uur lang duren. Techniek in dienst van de gezondheid!

Ongekend comfort

De onovertroffen robuustheid van de veiligheidsschoenen van de Elten Special Line worden benadrukt door het uiterlijk. Je ziet dat ze beschermen. Niet alleen daardoor winnen ze het vertrouwen van hun dragers, maar ook door een ongekend hoog draagcomfort, dat verrast.