Chat with us, powered by LiveChat

Bedrijfskleding

Werk- en veiligheidsschoenen

Wij hebben werk- en veiligheidsschoenen van de merken Elten, Bata, Lowa, Wortec, Grisoft, Midera, en Cofra. De Elten collectie staat op onze website. Zoekt u iets, maar kunt u het niet vinden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ook als u advies wilt over welke schoenen voor uw situatie van toepassing zijn kunt u altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

De beste werkschoenen voor uw voeten bij LOGOMOTION samen met ELTEN

De nieuwste technologie treft u aan in de serie ERGO-ACTIVE van Elten. Deze serie biedt u in totaal negen verschillende draagcomfort varianten: drie pasvormen in combinatie met drie inlegzolen met op het gewicht geoptimaliseerde comfortklassen. Uw individueel optimale schoen wordt aan de hand van een meting bepaald. Een dergelijke veelzijdigheid aan comfort in ELTEN-kwaliteit is ongekend.

Betere pasvorm

Op basis van een wetenschappelijk onderzoek van de universiteit Tübingen heeft ELTEN een volledig nieuw leesttype ontwikkeld. Dit type houdt niet alleen rekening met lengte en breedte van de voet, maar ook met de teenlengte, de hielbreedte en de hoek van de bal van de voet. Op die manier kunnen de voeten in drie types ingedeeld worden.

  • Voettype 1: korte teenlengte, brede bal-/hielbreedte, steile hoek van de bal
  • Voettype 2: lange teenlengte, gemiddelde bal-/hielbreedte, vlakke hoek van de bal
  • Voettype 3: gemiddelde teenlengte, smalle bal-/hielbreedte, gemiddelde hoek van de bal

Betere loopzool

In het moderne arbeidsproces nemen draai- en stabewegingen toe. Aan de universiteit Tübingen werden elk twee “draaizones” aan het buitenste middelvoetsbeentje en in het hielbereik wetenschappelijk bepaald. Deze worden door de ERGO-ACTIVE-loopzool afgebeeld. Hun draaipunten voldoen exact aan die van de voet, wrijvingsweerstanden worden tot een minimum gereduceerd en vermoeidheidsverschijnselen worden voorkomen. De constructie van de zool is in z’n geheel biodynamisch op de natuurlijke afrolbeweging van de voet afgestemd, profileringen aan de zijkant zorgen voor een hoge antislipwerking.

Beter draagcomfort

De nieuwe inlegzool ERGO-ACTIVE biedt de drager drie op het gewicht geoptimaliseerde comfortklassen. Afhankelijk van uw persoonlijke welzijn kunt u de hardheidsgraad van uw inlegzool zelf bepalen – soft, medium of strong. Een ergonomisch chassis omsluit bovendien het hielbereik van de inlegzool en zorgt zodoende voor meer stabiliteit en goede steun van de voet in de schoen. Daardoor wordt het binnenwerk van de ERGO-ACTIVE met een bijzondere comfortcomponent uitgebreid: Elke drager kan zijn optimale comfortklasse zelf kiezen – en daardoor zijn individuele comfortzool bepalen.

Betere klimaatregeling

De serie ELTEN ERGO-ACTIVE is met een nieuwe binnenvoering van microvezels uitgerust waarvan de capillaire werking voor een duidelijk verbeterd vochttransport van binnen uit de schoen naar buiten zorgt. De 3D-structuur van de nieuwe textieltechnologie werkt niet alleen thermoisolerend, maar genereert ook een pompeffect tijdens het lopen. Daardoor kunnen een hoog thermocomfort en gelijktijdig een hoge luchtdoorlatendheid en ademactiviteit gegarandeerd worden. MDL is gecertificeerd conform de Öko-Tex-norm 100.

Catalogus Werkschoenen

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag verder. Voor meer informatie, mogelijkheden en/of persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen.