Chat with us, powered by LiveChat

Bedrijfskleding

Overhemden en blouses

Wij bieden overhemden en blouses voor iedereen en voor iedere gelegenheid, met een perfecte combinatie van draagcomfort en onderhoudsgemak. Verschillende pasvormen, waaronder Slim Fit en Tailored Fit, verschillende mouwlengtes, zoals lange mouw en extra lange mouw, zorgen dat er voor iedereen een perfect passend overhemd is.

Het assortiment ‘Never Out of Stock’ bestaat uit een tiental modellen. Tijdloze klassiekers die altijd en overal gedragen kunnen worden. Levering al mogelijk van een enkel stuk. Dit assortiment bestaat uit damesblouses en herenshirts met een ingetogen kleurstelling. Daarmee is deze lijn niet trendgevoelig en ook nog eens erg gemakkelijk te combineren.

Voor een meer uitgesproken kledingstuk kies je voor een opvallend overhemd of blouse met print stof. Stijlvolle overhemden met subtiele details, zoals een mooie contrastverwerking aan de boord.

Overhemden en blouses op maat

Bij ons zijn persoonlijke en unieke overhemden en blouses te ontwerpen en te bestellen. Wij ontwerpen de overhemden en blouses met een speciaal programma, waarin alle door u gekozen opties direct gevisualiseerd worden in een 3D model. Zo is er naast de keuze uit o.a. pasvorm, boord, sluiting en mouwlengte ook de mogelijkheid om met verschillende contraststoffen te werken. Zelfs de kleur van de knopen en de knoopaanzet kun je zelf kiezen. Uw ontwerpen slaan wij op in ons bestand, zodat deze altijd precies hetzelfde na te bestellen zijn..

Voor meer informatie, mogelijkheden en/of persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen.