Chat with us, powered by LiveChat

Bedrijfskleding

Referenties

Warning: A non-numeric value encountered in /data/www/logomotion.nl2/www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 1724

Logomotion heeft al veel klanten blij gemaakt met adviezen en geleverde bedrijfskleding. Een aantal van onze klanten wilde graag meewerken om in referenties te vertellen en vooral te laten zien waarom de keuze op Logomotion is gevallen. Uiteraard zijn er nog meer bedrijven die voor Logomotion hebben gekozen. Alle foto’s zijn op de werkplek genomen, zo ziet u de kleding in dagelijkse praktijk, gedragen door de mensen die er werken. Wij bedanken iedereen voor hun medewerking!

Wilt u zelf of als bedrijf een referentie voor ons schrijven? Heel graag! Neem dan contact met ons op!

Klanten over Logomotion

Hotel theater Figi en Slot Zeist: “Alle afdelingen krijgen gefaseerd nieuwe kleding. Logomotion heeft ons geholpen bij het maken van de keuzes en ons uitstekend geadviseerd. De kleding is door middel van een modeshow aan de directie gepresenteerd. Tel hierbij de uitstekende service en goede prijzen op en onze keuze is snel gemaakt!”

Illy, het bekende koffiemerk, staat voor een unieke kwaliteit. Logomotion past hier perfect bij. “Wij waren al zeker van de kleurcombinatie, maar waar en hoe groot positioneer je een logo, wat zit comfortabel en blijft ook aan het einde van een werkdag nog representatief? Logomotion had het antwoord. De kleding is van uitstekende kwaliteit en ziet er ook na een jaar dragen nog perfect uit.”

Luchthaven Lelystad kiest ook voor Logomotion: “We moeten representatief zijn, maar ook de
handen uit de mouwen steken. Daarnaast wilden we een ongedwongen, moderne uitstraling en
comfortabele kleding. Logomotion heeft ons hierbij uitstekend geadviseerd!”

Rabobank Almere wilde graag representatieve en comfortabele kleding. De kleding wordt door de medewerkers zelf gewassen. Dan is het natuurlijk heel prettig dat onze kostuums in de wasmachine gewassen kunnen worden!

NS Reizigers & NS Opleidingen kiest al jarenlang voor Logomotion. Iedere medewerker wordt persoonlijk afgepast en de maatgegevens worden door Logomotion bijgehouden. Zo kunnen nabestellingen vlot en eenvoudig worden uitgeleverd.

Koetshuis de Haar – Zuilen & Fort aan de Klop heeft qua inrichting gekozen voor een warme, gezellige maar nette uitstraling. De medewerkers passen met de door Logomotion geadviseerde kleding perfect in dit plaatje.

Restaurant Toro Dorado in Amsterdam: Voor Toro Dorado is een complete kledinglijn ontworpen, zodat er een mooie eenheid is in de kleding van het bedienend personeel en het keukenpersoneel. De kleuren van het logo zijn hierbij als uitgangspunt genomen. Het resultaat is een kledinglijn die op het lijf geschreven is.

IJssalon Mariola uit Almere heeft ook een eigen kledinglijn gekregen. Hierbij is gekozen voor een frisse uitstraling. De witte blouses zijn een standaard artikel, maar gecombineerd met de speciaal ontworpen sloven en schorten krijgt men toch een uniek geheel. De kleding past qua kleur en stijl perfect bij het nieuwe interieur.